THE IMPACT EDITION

AMSTERDAM BUSINESS FORUM

De beste leiders en organisaties zijn degenen via impact maken. Zij hebben een diepgaand en positief effect op medewerkers, klanten en hun omgeving. En op onze wereld als geheel.

29 september 2023
09:30 - 17:15 uur (Registration vanaf 8:45 uur)
AFAS Live, Amsterdam

De beste leiders en organisaties zijn degenen die impact maken. Zij hebben een diepgaand en positief effect op medewerkers, klanten en hun omgeving. En op onze wereld als geheel.

Het maximaliseren van impact is jouw cruciale taak als leider, want jij hebt de sleutel in handen! Topsport Community neemt je mee naar het Amsterdam Business Forum 2023, the impact editon waar topsprekers hun inzichten met jou delen. De eerste sprekers zijn inmiddels bekend: Rutger Bregman, Erin Meyer & Tim Ferriss.

Hoofdprogramma

  1. Better Business (met Rutger Bregman) – welke positieve impact moet jouw organisatie hebben om de wereld een betere plek te maken? Tijdens die gedeelte van het programma krijg je grote en kleine business ideeën die gemakkelijk zijn te implementeren, ongeacht de grootte van jouw organisatie of de sector waarin deze actief is.
  2. Amazing Cultures (met Erin Meyer) – hoe bouw je aan een uitmuntende bedrijfscultuur die werk (veel) lonender maakt om nieuw talent aan te trekken? In dit gedeelte van het programma leer je hoe je een cultuur creëert dat werken bij jouw organisatie awesome maakt!
  3. Magnificent Leadership (met Tim Ferriss) – hoe kun je je impact als leider vergroten? Mensen helpen groeien en laten uitblinken als professional én als persoon? In dit gedeelte van het programma krijg je belangrijke inzichten en ontmoet je deze magnifieke leiders persoonlijk.

Ga je mee?

Meer informatie over deze dag vind je op de website van onze vrienden van Denk Producties.