TOPSPORT COMMUNITY

EVENTS

De Topsport Community verbindt topsport, bedrijfsleven en wetenschap met elkaar. Online, maar ook tijdens onze events.

Dit jaar staat tijdens onze events het thema Kracht centraal. We bekijken steeds per editie in welke vorm we events laten plaats vinden.

29 APR 21
VITALITY: VOEDING
»
17 MEI 21
VITALITY: SLAAP
27 MEI 21
VITALITY: MENTALE FITHEID
31 MEI 21
NEXT GEN LEADERS
03 JUN 21
VITALITY: FYSIEKE FITHEID
21 JUN 21
WALK & TALK
24 JUN 21
NEXT GEN LEADERS
13 SEP 21
LIVE
14 OKT 21
KLEEDKAMERSESSIE
18 NOV 21
DINER
09 DEC 21
CONNECT

22 april OM 14:30 UUR

VEERKRACHT

De hoofdspreker van deze middag is corporate antropoloog Jitske Kramer. Zij staat stil bij de snelle veranderingen en grote uitdagingen waarmee we zijn geconfronteerd sinds de uitbraak van de corona-pandemie. En wat deze situatie vraagt van leiderschap en samenwerken.

Jitske stelt hierbij de essentiële vraag: leef jij een crisis of een transformatie?

11 februari OM 15:30 UUR

MET KRACHT HET NIEUWE JAAR IN?

Het nieuwe jaar trapten we af met de lancering van ons nieuwe jaarthema: Kracht! Humberto Tan ging om tafel met Esther Vergeer, Rico Schuijers, Roos Zwetsloot, Joris Bijdendijk en Pieter van den Hoogenband en verkende de (on)mogelijkheden van dit thema.

Wat betekent kracht eigenlijk? En hoe maakt kracht het verschil in de topsport, het bedrijfsleven en in de wetenschap? En wanneer werkt kracht juist averechts? Hoe vinden deze tafelgasten hun meest krachtige ik?

10 december OM 09:30 UUR

DE ANDERE KANT VAN DE MEDAILLE

De hoofdspreker van deze ochtend was Olympisch kampioen schaatsen en ondernemer Mark Tuitert. Ook deelden Jacco Verhaeren, Paul van Ass, Kira Toussaint en Pieter van den Hoogenband hun kennis en ervaring rondom het thema ‘De andere kant van de medaille’. De moderator van dit event was Liesbeth Staats.

05 november OM 14:30 UUR

INDIVIDU VERSUS TEAMPRESTATIE

Laura Smulders, Ruud Veltenaar, Anje-Marijcke van Boxtel en Bart Bennema schoven deze middag aan tafel bij Humberto Tan waar zij met elkaar in gesprek gaan over de tegenstelling ‘het individu versus de teamprestatie’.

Openhartige en intieme gesprekken die ook via een livestream beschikbaar werden uitgezonden. Zowel de gasten in de zaal, als de gasten die online meekeken hadden de mogelijkheid om de sprekers vragen te stellen. Ook waren via een videoverbinding Esmee Visser en Femke Bol aanwezig.

17 september OM 09:30 UUR

INNOVATIE VERSUS WINST

Hoofdspreker deze ochtend was Boris Veldhuijzen van Zanten. Boris is een succesvolle ‘serial entrepreneur’ in de tech- en innovatiewereld. Zo is hij de founder van The Next Web en was hij onderdeel van de StartUp Europe Leaders Club, toentertijd opgericht door Neelie Kroes, samen met onder andere de oprichters van techgiganten Skype en Spotify.

Ook deelden Jeroen Otter, Hugo Haak, Shanne Braspennincx, Hans van Breukelen, Rocky Hehakaija en Marianne Timmer hun ervaring en kennis rondom het thema ‘Legacy’.

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.