Beluister onze podcast!

Accept. Adapt. Move on.

Exact op het moment dat de Olympische Spelen - een jaar later dan gepland - in Tokio werden geopend, trapten wij af met de spiksplinternieuwe podcastserie ‘Accept. Adapt. Move on.’. 

Deze kreet komt recht uit het hart van TeamNL. Pieter van den Hoogenband kreeg 'm het afgelopen jaar steeds vaker te horen tijdens de verschillende bijeenkomsten waarin hij als Chef de mission de Olympiërs op de hoogte hield over de voortgang van de spelen: van de last minute annulering tot een nieuwe datum een jaar later.


Alle afleveringen kun je beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of via jouw favoriete podcast app 👏🏼
 


Waar hij stiekem jaloers op was, was het ogenschijnlijke gemak waarmee onze topsporters de knop konden omzetten. Helemaal als hij dat vergeleek met zichzelf en met vele andere niet-topsporters in zijn omgeving.

Waar halen de topsporters die veerkracht vandaan? De vaardigheid een veranderende situatie te accepteren, daarmee te leren omgaan om weer volle kracht vooruit te kunnen is namelijk iets dat in veel situaties van pas kan komen.

Samen met Mari Carmen Oudendijk heeft de Topsport Community besloten om op zoek te gaan. Is er een geheim om veerkracht te ontwikkelen zodat ook jíj jezelf het mantra 'Accept. Adapt. Move on.' eigen kunt maken? En als het antwoord hierop ja is hoe ontwikkel je deze veerkracht dan?

Om antwoord te krijgen op deze vragen gaat Mari Carmen de komende periode in gesprek met verschillende topsporters. In de meeste recente aflevering gaat ze in gesprek met:


Aflevering #16

Voormalig koningin van de lange afstand: (@ireneschouten1❄️)


Alle afleveringen kun je beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of via jouw favoriete podcast app 👏🏼

 

Deel dit artikel in je netwerk: