READY FOR A

CHALLENGE

09 juni 2023
13:30 - 18:00 uur (INLOOP VANAF 12.00)
De Utrechtse Stadsvrijheid

Deze editie staat in het teken van: Hoe benut je talent? En wie kan ons daar beter over vertellen dan de koning van omstandigheden creëeren waarin talent tot zijn of haar recht komt: Jacco Verhaeren. Of nou ja, koning zal hij zelf niet snel zeggen, dus daarom zeggen wij het maar.

Jacco Verhaeren is als geen ander in staat om individuen steeds weer boven zichzelf uit te laten stijgen. Ze weten onder zijn leiding de beste versie van zichzelf te vinden. Elke keer opnieuw. Jacco zorgt ervoor dat talent rendeert en presteert. Maar wat is zijn geheim? Waar let hij op? En hoe weet hij elke keer opnieuw die juiste omstandigheden te creëren voor verschillende individuen? Daar komt hij over vertellen tijdens de Topsport Community Challenge.

Aansluitend gaan we met elkaar aan de slag tijdens een sportieve uitdaging. En geen paniek, we hoeven geen Olympische limiet te beslechten. Maar we gaan wél met elkaar de juiste omstandigheden creëren om als team optimaal te presteren. Nieuwsgierig? We geven een kleine hint in emoji’s: ⛓ 💥


zet in je agenda