READY FOR A

CHALLENGE

De Topsport Community Challenge is een exclusief event voor onze partners waarbij we - na een prikkelende lezing - vooral ook gaan doen. We passen de kennis uit de lezing direct toe in de praktijk: dus ben jij klaar voor een uitdaging?

09 juni 2023
13:00 - 18:00 uur (INLOOP VANAF 12.00)
De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS), Utrecht

Deze editie staat in het teken van: Hoe benut je talent? En wie kan ons daar beter over vertellen dan de koning van omstandigheden creëeren waarin talent tot zijn of haar recht komt: Jacco Verhaeren. Of nou ja, koning zal hij zelf niet snel zeggen, dus daarom zeggen wij het maar.

Jacco Verhaeren is als geen ander in staat om individuen steeds weer boven zichzelf uit te laten stijgen. Ze weten onder zijn leiding de beste versie van zichzelf te vinden. Elke keer opnieuw. Jacco zorgt ervoor dat talent rendeert en presteert. Maar wat is zijn geheim? Waar let hij op? En hoe weet hij elke keer opnieuw die juiste omstandigheden te creëren voor verschillende individuen? Daar komt hij over vertellen tijdens de Topsport Community Challenge.

De middag wordt voorgezeten door sportverslaggeefster en voormalig rugby sevens international Tessa Veldhuis. Ook zij laat jullie met elkaar aan de slag gaan tijdens een sportieve uitdaging. En geen paniek, we hoeven geen Olympische limiet te beslechten. Samen gaan we een Chainreaction tot stand brengen.

Een Chainreaction is een teambuilding-event voor iedereen die binnen zijn organisatie alle talenten op een goede manier benut. En die snapt dat talent nog beter tot z’n recht komt wanneer je samenwerkt met je teamleden. In de praktijk van het dagelijkse werk betekent dit: samenwerken met je directe collega’s, met collega’s van andere afdelingen en eigenlijk met iedereen die wat voor elkaar kan betekenen. De focus is op het eindresultaat. Altijd.