CHALLENGE

DAG AFLEIDING, HALLO CONTACT!

22 april 2022
14:30 - 18:00 uur
Papendal, Arnhem

Deze Challenge was een kleinschalig, exclusief event waarbij we - na een prikkelende lezing - vooral gingen doen tijdens een actieve clinic van Olympisch niveau!

Tijdens een inspirerende lezing van brein-expert Mark Tigchelaar maakten we kennis met de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie. We kregen antwoord op vragen als: hoe haal je meer uit je hersenen? En hoe weersta je de afleiding in een wereld waarin we 24/7 met elkaar in contact staan?

Aansluitend gingen we tijdens een uitdagende clinic 🏹 onze focus verleggen met twee Olympische handboogschutters: Sjef van den Berg en Rick van den Oever. Wisten wij onze focus te vinden?

Mark studeerde neuro-psychologie en houdt zich al ruim 15 jaar bezig met één vraag: hoe halen we meer uit onze hersenen? Hier schreef hij verschillende boeken over die vertaald zijn in zes talen. Ook heeft hij diverse TEDx talks gegeven en hebben wereldwijd meer dan 100.000 mensen een training bij hem gevolgd. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het begeleiden van topsporters, ondernemers en kenniswerkers.

Sjef en Rick hebben Nederland vertegenwoordigd op verschillende Olympische Spelen. Sjef werd vierde tijdens de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro (2016) en Tokio (2020) en Rick won zilver tijdens de Olympische Jeugdspelen in Singapore (2012). Beide zegevierden op een EK en behaalden zilver tijdens een WK.