CHALLENGE

HET EFFECT VAN CONTACT

"Er wordt zó veel onzin over leiderschap geschreven."

- Janka Stoker, hoogleraar leiderschap en organisatieverandering

10 oktober 2022
14:30 - 18:00 uur (INLOOP VANAF 14.00)
Olympisch Stadion, Amsterdam

Ook deze Topsport Community Challenge is een kleinschalig, exclusief event waarbij we - na een prikkelende lezing - vooral gaan doen tijdens een bijzondere actieve clinic.

Tijdens een inspirerende powertalk van hoogleraar leiderschap en organisatieverandering Janka Stoker gaat het over de zin en onzin van leiderschap. Ook ervaar je wat er gebeurt als je erin slaagt écht contact te maken met je omgeving. Janka bouwt haar verhaal op aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk zodat jij als leidinggevende en/of kenniswerker er zelf mee aan de slag kunt.

Aansluitend gaat dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk in gesprek met voormalige F1 coureur Giedo van der Garde en Pieter van den Hoogenband.

In het tweede deel van deze challenge ga je samen met Giedo en Pieter aan de bak. Slagen jullie erin om wezenlijk contact te maken met de rest van het team? Als dat lukt zul je met eigen ogen zien dat als één schaap over de dam is… Mocht het niet lukken, dan geen stress. Want tijdens dit deel word je vakkundig begeleid door mindfulnesstrainer en schapenherder Daniel Versteegh.