LIVESTREAM CONNECT!


09 december om 14:30 uur


DE KRACHT VAN CREATIVITEIT

De hoofdspreker van deze middag is kunstenaar en ontwerper Daan Roosegaarde. Tijdens deze middag laat hij je kennismaken met de onvoorstel- en onvoorspelbare kracht van design en creativiteit. Ook laat hij je zien hoe de kracht om niet alleen anders te durven denken maar óók te handelen een sleutelrol speelt in het oplossen van de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd.

Livestream bekijken?

Vul hieronder jouw gegevens in.

09 december 2021

14:30 - 15:30 uur

Van Lanschot Kempen, Amsterdam

Daan Roosegaarde staat internationaal bekend om zijn innovatieve ontwerpen voor de openbare ruimte, waarin social-design, kunst en technologie samenkomen. Hij typeert zijn werk als ‘techno- poetry’: een mix van technologie en creativiteit.

Tijdens deze Topsport Community Connect zal Daan meerdere recente projecten presenteren, zoals GROW en Urban Sun. GROW is een eerbetoon aan de schoonheid van de landbouw en Urban Sun zuivert openbare ruimtes van het coronavirus voor ons welzijn. Beide projecten maken deel uit van de serie DreamScapes die de schoonheid van een duurzame samenleving laten zien."

Dit event digitaal bijwonen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Uiterlijk één dag voor het event ontvang je de gegevens om digitaal aan te schuiven.

Aansluitend gaat Humberto Tan in gesprek Margriet Sitskoorn en Jetze Plat. Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie en auteur van onder andere het boek “Het maakbare brein”. Zij laat je zien hoe jij je brein kunt inzetten om het maximale uit jezelf te halen. Handbiker Jetze Plat is hierin een ervaringsdeskundige. Zijn winst van drie gouden medailles tijdens de Paralympische Spelen in Tokyo - ondanks een motorongeluk in de voorbereiding - is daarvan het schitterende bewijs.

Daan Roosegaarde

Daan Roosegaarde

Connect met Daan
Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn

Connect met Margriet
Jetze Plat

Jetze Plat

Connect met Jetze
Humberto Tan

Humberto Tan

Connect met Humberto
Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband

Connect met Pieter

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.