CONNECT

DE KRACHT VAN CREATIVITEIT

De hoofdspreker van deze middag is kunstenaar en ontwerper Daan Roosegaarde. Tijdens deze middag laat hij je kennismaken met de onvoorstel- en onvoorspelbare kracht van design en creativiteit. Ook laat hij je zien hoe de kracht om niet alleen anders te durven denken maar óók te handelen een sleutelrol speelt in het oplossen van de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd.

09 december 2021
14:30 - 15:30 uur
Van Lanschot Kempen, Amsterdam

Daan Roosegaarde staat internationaal bekend om zijn innovatieve ontwerpen voor de openbare ruimte, waarin social-design, kunst en technologie samenkomen. Hij typeert zijn werk als ‘techno- poetry’: een mix van technologie en creativiteit.

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie en auteur van onder andere het boek “Het maakbare brein”. Zij laat je zien hoe jij je brein kunt inzetten om het maximale uit jezelf te halen.

Handbiker Jetze Plat is hierin een ervaringsdeskundige. Zijn winst van drie gouden medailles tijdens de Paralympische Spelen in Tokyo - ondanks een motorongeluk in de voorbereiding - is daarvan het schitterende bewijs.