Vitaliteitstrends op heilige grond bij derde Kleedkamersessie

EK Atletiek, Olympisch Stadion Amsterdam

De derde kleedkamersessie van de Topsport Community in het Olympisch jaar 2016, vond plaats op ‘heilige grond’. Na een inhoudelijke sessie bij Spieren voor Spieren, vertrokken we met onze partners naar het Olympisch Stadion voor het grootste meerdaagse sportevenement van Amsterdam sinds 1928; het EK Atletiek.

Aan het begin van de kleedkamersessie gaf oud-tophockeyster Macha van der Vaart – tegenwoordig projectmanager bij Spieren voor Spieren (*) – een zeer indrukwekkende presentatie over de werkzaamheden en de impact van ‘haar’ goede doel.

Daarna was het de beurt aan een andere ex-topsporter, Martin Hersman. De voormalige langebaanschaatser was als expert gevraagd de visie van Lifeguard over vitaliteit uiteen te zetten en inzicht te geven in de laatste trends op het gebied van vitaliteit. Net als bij de voorgaande kleedkamersessies werden de vertegenwoordigers van de partners van de Topsport Community ook nu gevraagd hun ervaringen met elkaar te delen.

Na een zeer geslaagde middag smaakte het toetje extra lekker. Het was sowieso al een mooie belevenis om in een uitverkocht Olympisch Stadion het EK Atletiek te bezoeken, maar de gouden race van Churandy Martina op het Koningsnummer – de 100 meter sprint – was de bekende klap op de vuurpijl!

Kleedkamersessies 

Dit jaar organiseert de Topsport Community in totaal zes kleedkamersessies. Bij een Kleedkamersessie staat kennisdeling tussen de partners centraal en wordt bij elke bijeenkomst een vraagstuk besproken op het gebied van vitaliteit. De bijeenkomsten worden georganiseerd op een bijzondere locatie, met een spannende activiteit en richten zich inhoudelijk op het thema 'vitaliteit'.

Wil je weten hoe je je als bedrijf kunt aansluiten bij de Topsport Community? Neem contact met ons op!

*Pieter van den Hoogenband is hoofdambassadeur van Spieren voor Spieren.

Deel dit artikel in je netwerk: