SMAKELIJK

DINER

Bij verschillende sporten is het erg verstandig om eerst het bordje van de ander leeg te eten. Tip: doe dat niet tijdens het Topsport Community Diner. Tijdens ons diner draait het juist om samen te genieten. En op een ontspannen manier nieuwe contacten te leggen en inzichten op te doen.

27 maart 2023
18:45 - 22:00 uur (INLOOP VANAF 18.00)
Omnisport Apeldoorn

Het belangrijkste ingrediënt van dit diner is ons jaarthema Talent. Gastheer Peter Heerschop neemt je deze avond mee in wat het begrip talent nu precies betekent en gaat op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe herken je talent?

De avond wordt afgetrapt door hoogleraar Klinische Neuropsychologie en bestseller auteur Margriet Sitskoorn. Zij neemt ons mee in de relatie tussen onze hersenen en ons gedrag. En op welke manieren wij onze hersenen kunnen ontwikkelen door ons gedrag en onze omgeving te veranderen. We vragen aan haar of je (elk) talent kunt ontwikkelen en ook niet onbelangrijk: hoe herken je talent bij jezelf of een ander?

Daarna gaat Peter aan tafel voor een talentgesprek met organisatiepsycholoog Anje- Marijcke van Boxtel, alleskunner Frank Lammers & topsport fenomeen Toon Gerbrands. Hoe kijken zij vanuit hun vakgebied naar talent? En wat betekent talent voor hen? Herkennen zij talent direct als ze het zien? En wanneer wisten zij dat ze talent hadden voor wat ze doen?

Tot slot neemt Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo, je mee in zijn verhaal over doorzettingsvermogen, zelf de regie nemen en vol gaan voor je passie. Ook laat hij zien hoé getalenteerd hij is. Spoiler alert: 🤯

Erwin Nyhoff zorgt voor de muzikale omlijsting van deze avond vol talent.