Eerste uitreiking van de Topsport Community Awards aan de medewerkers van de partners.

TSC Awards

De winnaars van de Topsport Community Awards zijn bekend gemaakt. Per partner van de Topsport Community is een medewerker gekozen die de award heeft verdiend.

Op 16 november zijn de Topsport Community Awards uitgereikt door Pieter van den Hoogenband. De partners van Topsport Community mochten elk een medewerker van hun organisaties voordragen voor deze award. De winnaars van de award kregen naast een bronzen beeld ook toegang tot het jaarlijkse hoogtepunt op de Topsport Community kalender; het exclusieve Topsport Community diner.

De awards staan in het teken van het jaarthema van de Topsport Community. Dit jaar was dat ‘Pieken is een kunst’ en dit thema is ook meegenomen in de nominaties voor de Topsport Community Awards. Er is niet alleen gekeken naar prestaties op de werkvloer, maar juist ook op persoonlijk, maatschappelijk of innovatief gebied. 

Pieter van den Hoogenband, directeur van de Topsport Community, over de awards: “In de topsport is het winnen van prijzen voor velen waar het uiteindelijk om draait. In het bedrijfsleven ligt dat anders. Natuurlijk kun je goede resultaten leveren of een promotie maken, maar een fysieke prijs winnen is het niet. Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat je het winnen van een prijs moet vieren, maar juist ook dat het de basis kan zijn voor nieuw succes.

De winnaars van de awards zijn:

Team Young EIFFEL, EIFFEL
Rebecca Scholten, EY
Damian de Bruin, Jumbo
Mieke Sijssen, ONVZ
Taco van Lier, Wereldhave

Deel dit artikel in je netwerk: