EY verlengt partnership met Topsport Community

EY Nederland

EY verlengt haar partnership met Topsport Community. Deze samenwerking is gestart in 2014 en heeft als doel de kruisbestuiving tussen topsport, wetenschap en bedrijfsleven te stimuleren. 

Tijdens de evenementen die Topsport Community organiseert gaan medewerkers van EY in dialoog met topsporters en wetenschappers rondom thema’s als de kunst van pieken en opstaan na verlies, het samenstellen van de beste teams en talentontwikkeling.

Coen Boogaart, voorzitter raad van bestuur bij EY Nederland: “Bij EY geloven we in de kracht van diverse teams, met verschillen in expertise, creativiteit, samenwerking, intellectuele kracht en visie op service. We laten ons graag door topsporters inspireren, die als geen ander weten dat het leveren van een topprestatie een teamprestatie is. Tevens motiveren wij onze mensen om aan hun fysieke en mentale fitheid te werken. Topsport geeft hierbij nieuwe inzichten om te excelleren. Het was voor ons dan ook een logische stap om ons partnership met Topsport Community te verlengen.”

Pieter van den Hoogenband, directeur bij de Topsport Community: “We zijn zeer verheugd dat een groot en internationaal gerenommeerd bedrijf als EY het partnerschap met de Topsport Community verlengd. EY zet elke dag hun kennis en kunde in voor een beter werkende wereld. Topsport Community stimuleert kruisbestuiving van kennis tussen topsport, wetenschap en het bedrijfsleven. Wat mij betreft een perfecte match.”

Deel dit artikel in je netwerk: