Executie en verbinding als sleutelfactoren voor succes bij Topsport Community bijeenkomst

DeLaMar theater, Amsterdam

Focus op executie én focus op verbinding als sleutelfactoren voor succes. Dat was het thema van de bijeenkomst die Wietze Reehoorn, lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO, voor zijn afdeling Risk Management & Strategy (RM&S) in het DeLaMar-theater organiseerde, in samenwerking met de Topsport Community. 

Ruim vijftig medewerkers van RM&S luisterden ademloos naar de ervaringen van Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband (focus op de perfecte race) en de onlangs gestopte rolstoeltenniskampioene Esther Vergeer (focus op de perfecte loopbaan). Ook de presentatie van Robin van Galen, coach van de ‘gouden’ waterpolodames van Peking 2008 en na de zomer bondscoach van de waterpoloheren, over ‘teamwork’ was goed te vertalen naar de dagelijkse praktijk en de doelstellingen van de afdeling. De drie sprekers werden ingeleid door een mooie voordracht van schrijver/columnist Arthur van de Boogaard. Ook werden er prachtige beelden getoond van Van den Hoogenband, Vergeer en de waterpolodames van Van Galen.

Na deze presentaties en interviews, onder leiding van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis, konden de medewerkers van RM&S nog allerlei vragen stellen aan de drie sporticonen in hun ‘eigen’ kleedkamer.

Het was al met al een zeer geslaagde middag, met veel inspiratie voor de afdeling RM&S van ABN AMRO.

ABN AMRO is als partner verbonden aan de Topsport Community.  Wietze Reehoorn is tevens lid van de Raad van Toezicht van de Topsport Community.

Deel dit artikel in je netwerk: