Gilde Equity Management nieuwe partner Topsport Community

TSC nieuws

Recent tekenden Gilde Equity Management en de Topsport Community een partnerovereenkomst. De samenwerking start op 1 januari 2021 en zal zeker drie jaar duren. Als partner krijgt Gilde Equity Management toegang tot het netwerk en de bijeenkomsten van de Topsport Community waarin topsport, wetenschap en bedrijfsleven bij elkaar komen.

Gerhard Nordemann, Managing Partner van Gilde Equity Management, over de partnership met de Topsport Community: “Wij vinden het een eer onderdeel te mogen worden van de Topsport Community. Als Nederlandse investeringsmaatschappij vereenzelvigen wij ons sterk met waar de Topsport Community voor staat. Gilde is een groei partner voor ondernemers. Ondernemers zijn zonder meer topsporters en met vertrouwen en financiële middelen stellen wij hen in staat te versnellen en winnen. Wij kijken uit naar een actieve samenwerking met de Topsport Community.

Pieter van den Hoogenband, oprichter van de Topsport Community, is verheugd dat Gilde Equity Management, een investeringsmaatschappij met een indrukwekkend track record, zich committeert aan de Topsport Community. “In de sport heeft een prestatie gebaseerd op toeval weinig waarde. Teams en sporters die succesvol zijn over een lange periode vertegenwoordigen waarde. Zij bezitten unieke kennis waar wij als Topsport Community dankbaar gebruik van maken. De Topsport Community heeft als doel verschillende werelden met elkaar te verbinden. Daarom werken we graag samen met bedrijven en organisaties die ook duurzaam weten te presteren. Zo’n organisatie is Gilde Equity Management. Daarom melden we vol trots dat Gilde Equity Management partner is geworden van onze Topsport Community. Welkom Gilde!”

Naast Gilde Equity Management zijn ook BrandLoyalty, EIFFEL, EY, Jumbo, ONVZ, Van Lanschot Kempen en Wereldhave partner van de Topsport Community.

Over Topsport Community
De Topsport Community faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen topsport en bedrijfsleven met als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt.

Over Gilde Equity Management

Gilde Equity Management is een gevestigde en onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op bedrijven die geworteld zijn in de Benelux en (internationale) groei ambities hebben. Gilde is gespecialiseerd in situaties van bedrijfsopvolging, management buy-outs en buy & builds. Voorbeelden van (voormalige) investeringen zijn Actief Interim, Johma, Dunlop Protective Footwear, Eiffel, EVbox, Fruity Line, HG, Kwantum Leen Bakker en Koninklijke Peijnenburg. www.gembenelux.com

Deel dit artikel in je netwerk: