Het eerste Topsport Community Theatercollege!

6 februari 2017, in het DeLaMar Theater

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband en programmamaker Arie Boomsma presenteren op 6 februari 2017 het theatercollege ‘Succes zit tussen je oren’ in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Samen met topsprekers als prof. dr. Erik Scherder en prof. dr. Margriet Sitskoorn delen zij hun kennis met het publiek over de manier waarop je het brein slim kunt trainen om tot betere prestaties te komen. Zowel in je privé-leven als op de werkvloer.

Het theatercollege over mentale kracht en succes wordt georganiseerd door de Topsport Community, de stichting van Pieter van den Hoogenband. Dit is een netwerk van topmensen uit de sport en het bedrijfsleven dat wetenschappelijke kennis onderling met elkaar deelt om beter te presteren. Van den Hoogenband: “Mijn grote succes kwam toen ik leerde om onder grote druk mijn hoofd koel te houden. Om je doelen te bereiken moet je mentaal fit zijn. Veel factoren hebben hier invloed op, zoals voldoende beweging maar ook slaap. Daar willen we tijdens dit theatercollege dieper op in gaan”.

Van den Hoogenband zal het programma samen met Boomsma leiden, waar ook bekende topsporters en andere wetenschappers op het podium komen om de mentale kracht van presteren te delen. Boomsma: “Het bedrijfsleven kan veel van de topsporters leren. Tijdens dit theatercollege gaan we het onder andere hebben over aanbrengen van focus in ons drukke leven, zowel thuis als op de werkvloer. Iets wat in de sport van nature al gebeurd en waar ik altijd weer veel van opsteek”. 


Kijk voor meer informatie op: Theatercollege: Succes zit tussen je oren!

Koop nu je ticket via: www.delamar.nl 

Share?

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.