Workshop Inner Game van Golf en Coaching

Golfbaan Welschap, Eindhoven

De Topsport Community heeft vrijdag 15 maart op de Golfbaan Welschap in Eindhoven een workshop Inner Game van Golf en Coaching georganiseerd. Een klein gezelschap (ex-)topcoaches, topsporters uit verschillende sporten en enkele vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven ging, onder leiding van Frits Philips, met elkaar in gesprek en aan de slag op de golfbaan.

Golf houdt ons een heldere en onverbiddelijke spiegel voor: de kwaliteit van onze binnenwereld zien we direct terug in het resultaat, zonder dat er een tegenspeler aan te pas komt. En we voelen het in de ervaring van onze slag. Een mooi hulpmiddel om wijzer te worden over onszelf: hoe prestatiegericht ben ik? Hoe belangrijk vind ik leren? En genieten? In hoeverre loop ik mijzelf voor de voeten omdat ik zo nodig moet presteren? Wat gebeurt er als ik dat loslaat?

Door middel van de oefeningen van de Inner Game kunnen we topsporters stimuleren om hun mogelijkheden te realiseren. Om zo snel mogelijk te leren van hun eigen ervaring. Met zoveel mogelijk plezier. En met zoveel mogelijk zelfvertrouwen als resultaat.

Share?

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.