Bijeenkomst 'Leiders onder elkaar'

Rembrandttoren, Amsterdam

Een ontmoeting op grote hoogte. Dat was – letterlijk en figuurlijk – de gedachte achter de themabijeenkomst ‘Leiderschap’, die de Topsport Community organiseerde op de 32ste verdieping van de Rembrandttoren in Amsterdam. Onder leiding van Jan Peter Balkenende en Pieter van den Hoogenband kwam vrijdagmiddag 14 december een uniek gezelschap leiders uit het bedrijfsleven en de topsport met elkaar in gesprek over hun ‘vak’.

Onder meer Guus Hiddink, Colette Cloosterman (Jumbo Supermarkten BV), Erik van ’t Hof (Pon), Jacco Verhaeren (technisch directeur KNZB), Pieter van Mierlo (ABN Amro), Monique Noomen (Eiffel) en Paul van Ass (herenbondscoach hockey) deelden hun kennis en ervaring en praatten met elkaar over tal van aspecten van het leiderschap.

Pieter van den Hoogenband: “We hebben allerlei dilemma’s en uitdagingen vanuit verschillende oogpunten belicht. Het werd tijdens deze bijeenkomst wederom duidelijk hoeveel we van elkaar kunnen leren en hoe we elkaar kunnen inspireren!”

De bijeenkomst ‘Leiderschap’ was de derde van een serie bijeenkomsten, die de Topsport Community in 2012 organiseerde tussen toppers uit het bedrijfsleven en de sport. Eerdere onderwerpen waren ‘arbeid/rust’ en ‘talent’.

Share?

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.