Leren van 'Brilliant Mistakes'

ABN AMRO, Amsterdam

Namens de Topsport Community kwam een selecte groep topondernemers en topsporters afgelopen vrijdag samen om met elkaar van gedachten te wisselen over 'Brilliant Mistakes'. Meervoudig olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband leidde deze bijeenkomst samen met Wietze Reehoorn, lid Raad van Bestuur van de ABN AMRO. 

De middag begon met een prikkelende lezing over het maken van keuzes. Niet alle keuzes zijn voor de hand liggend, of pakken uit zoals aanvankelijk gedacht. Soms moeten mindere keuzes gemaakt worden om verder te komen, maar wanneer is een keuze een foute keuze en wanneer is een keuze een les? Zouden we 'mistakes' soms niet meer moeten omarmen om uiteindelijk beter te kunnen worden? 

De presentaties van Wietze Reehoorn en Pieter van den Hoogenband zorgden voor een open en vertrouwde setting waarna het selecte gezelschap topondernemers en topsporters openhartig verhalen deelden uit hun persoonlijke leven. Verhalen die hen verder hadden gebracht, of hadden gewezen op andere mogelijkheden. 

Deel dit artikel in je netwerk: