NEXT GEN LEADERS EXTRA [1/2]

OLYMPISCH MINDSET PROGRAMMA

31 oktober 2022
13:00 - 17:00 uur (INLOOP VANAF 12.30)
Jumbohal, Veghel

Ook deze extra editie van Next Gen Leaders met Jackie Reardon van Friendly Eyes bestaat uit twee dagen. De kick-off vindt plaats op 31 oktober 2022 en de terugkomdag is op 30 januari 2023 »

Iedere partner van de Topsport Community kan voor deze extra editie 12 nieuwe deelnemers inschrijven.

Voor Next Gen leaders is het essentieel om in contact met jezelf én elkaar te komen. Dat vergroot je mentale weerbaarheid en helpt je betere keuzes te maken: nu en in de toekomst.

Next Gen Leaders, buckle up!

Ter voorbereiding op deze middag krijg je een week voor aanvang een aantal video’s toegestuurd. Hiermee kun jij je verdiepen in de visie en theorie van Friendly Eyes.

Tijdens deze Next Gen middag krijg je zowel praktische als theoretische oefeningen om de kracht van aandacht te ervaren.

Pieter van den Hoogenband vertelt wat het Olympisch Mindset programma van Friendly Eyes voor hem heeft betekend tijdens zijn actieve carrière als topsporter. En hoe meditatie hem vandaag de dag helpt de juiste flow en focus te vinden en te behouden.

Nieuwsgierig? Alle deelnemers aan dit programma worden uitgenodigd om zélf dit Mindset programma van Olympisch niveau te doorlopen. Ga jij deze uitdaging aan?

Het Olympisch mindset programma is een online meditatiecursus die 12 weken duurt. Je investering is ca. 15 minuten per dag. 🧘🏼‍♂️

Door deel te nemen aan deze cursus leer je mentaal weerbaar te zijn vanuit vriendelijkheid. Jij, je werkgever, je partner en je kinderen zullen hier baat bij hebben. Klik hier voor de reviews.

Wil je nu al de diepte in?

Beluister dan onze podcast Mindset Mondays waarin Jackie Reardon te gast is.