EXCLUSIEF VOOR PARTNERS

OLYMPIC FOCUS

  • Train je concentratie.
  • Leer je te ontspannen en focussen tegelijkertijd.
  • Blijf je aardig tegen jezelf en anderen, ook onder stress.
  • Ervaar je zelfvertrouwen, ongeacht de uitkomst.
  • Functioneer je op je hoogste niveau onder druk.
  • Verbeterd herstel door meer lichaamsbewustzijn.
13 maart 2024
13:00 - 17:00 uur (INLOOP VANAF 12.30)
Jumbohal, Veghel

Dit programma helpt Olympische toppers uit de sport, het bedrijfsleven, de muziekwereld en de wetenschap om te pieken op het juiste moment. En alles uit zichzelf te halen wat erin zit. En dankzij de Topsport Community is dit programma nu ook beschikbaar voor jou.

Het programma bestaat uit twee dagdelen. Deze kick-off en een afsluitende terugkomdag » in april. In de tussentijd krijg je toegang tot een uniek trainingsprogramma met korte dagelijkse oefeningen. Deze doe je alleen of samen met een buddy.

Buckle up!

Meervoudig Olympisch Kampioen Pieter van den Hoogenband vertelt wat het Olympic Focus programma van Friendly Eyes voor hem heeft betekend tijdens zijn actieve carrière als topsporter. En hoe dagelijks oefenen hem vandaag de dag helpt de juiste flow en focus te vinden en te behouden.

Tijdens deze middag krijg je zowel praktische als theoretische oefeningen om de kracht van aandacht te ervaren.

Nieuwsgierig? Alle deelnemers aan dit programma worden uitgenodigd om zélf dit programma van Olympisch niveau te doorlopen. Ga jij deze uitdaging aan?

Olympic Focus

Het Olympic Focus programma is een online cursus die 6 weken duurt. Je investering is ca. 10 minuten per dag, waarvan 5 minuten in de ochtend en 5 minuten in de avond. Door deel te nemen aan deze cursus wordt je concentratie beter en leer je mentaal weerbaar te zijn vanuit vriendelijkheid. Jij, je werkgever, je partner en je kinderen zullen hier baat bij hebben.

Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk dan de twee korte instructievideo's 'Inside the course' en 'Hoe de praktijk werkt' op FriendlyEyes.com. Het praktijkgedeelte kun je zowel in het Nederlands als in het Engels volgen. Het lesgedeelte is in het Engels met Nederlandse ondertiteling. Klik hier voor de reviews.

Ter voorbereiding op deze middag krijg je een week voor aanvang een link om week 1 van de cursus te bekijken (tijdsinvestering 45 minuten). Het is noodzakelijk deze te hebben gezien voordat je naar dag 1 komt van de Olympic Focus training.