EXCLUSIEF VOOR PARTNERS

OLYMPIC MINDSET PROGRAMMA

Met dit programma:

  • Word je mentaal sterker.
  • Groeien jouw prestaties.
  • Durf je te pieken op het juiste moment.
  • Leer je vriendelijk te zijn voor jezelf en je omgeving.
05 april 2023
13:00 - 17:00 uur (INLOOP VANAF 12.30)
Jumbohal, Veghel

Dit programma helpt Olympische toppers uit de sport, het bedrijfsleven en de wetenschap om te pieken op het juiste moment. En alles uit zichzelf te halen wat erin zit. En dankzij de Topsport Community is dit programma nu ook beschikbaar voor jou.

Het programma bestaat uit twee dagdelen. Deze kick-off en een afsluitende terugkomdag » in juli. In de tussentijd krijg je toegang tot een uniek trainingsprogramma met korte dagelijkse oefeningen. Deze doe je alleen of samen met een buddy.

Buckle up!

Meervoudig Olympisch Kampioen Pieter van den Hoogenband vertelt wat het Olympic Mindset programma van Friendly Eyes voor hem heeft betekend tijdens zijn actieve carrière als topsporter. En hoe meditatie hem vandaag de dag helpt de juiste flow en focus te vinden en te behouden.

Tijdens deze middag krijg je zowel praktische als theoretische oefeningen om de kracht van aandacht te ervaren.

Nieuwsgierig? Alle deelnemers aan dit programma worden uitgenodigd om zélf dit mindset programma van Olympisch niveau te doorlopen. Ga jij deze uitdaging aan?

Het Olympic Mindset programma is een online meditatiecursus die 12 weken duurt. Je investering is ca. 15 minuten per dag. ??‍♂️ Door deel te nemen aan deze cursus leer je mentaal weerbaar te zijn vanuit vriendelijkheid. Jij, je werkgever, je partner en je kinderen zullen hier baat bij hebben. Klik hier voor de reviews.

Ter voorbereiding op deze middag krijg je een week voor aanvang een aantal video’s toegestuurd. Hiermee kun jij je verdiepen in de visie en theorie van Friendly Eyes.

Wil je nu al de diepte in?

Beluister dan onze podcast Mindset Mondays waarin Jackie Reardon te gast is.