Zo lanceerden wij ons allereerste TSC boek 'Grenzen Verleggen'

Abe lenstra Stadion, Leeuwarden

Pieter van den Hoogenband overhandigde afgelopen dinsdag het eerste exemplaar van het boek Grenzen Verleggen aan olympisch kampioen Epke Zonderland. De boeklancering van het allereerste Topsport Community boek werd mede-georganiseerd door Helden Magazine en vond plaats in de Epke Zonderlandhal in het Abe Lenstra Stadion. 

In het boek 'Grenzen Verleggen - Geheimen van Kampioenen' staan openhartige interviews met 19 olympisch- en wereldkampioenen waarin zij onthullen hoe zij hun grenzen hebben verlegd om tot ultieme sportprestaties te komen. Het boek, geschreven door Rick Lahaye en Thomas Waanders, is met steun van de Topsport Community tot stand gekomen. 

Epke Zonderland kreeg, als vertegenwoordiger van TeamNL, het eerste exemplaar uitgereikt op weg naar de Olympische Spelen van Rio. “Ik hoop van harte dat Epke en alle andere Nederlandse olympische sporters mede dankzij ‘Grenzen Verleggen’ in Rio beter dan ooit gaan presteren. Zoals wij vroeger ook door onze voorbeelden zijn geïnspireerd en uitgedaagd om ‘hun’ grenzen te doorbreken.” aldus Van den Hoogenband, die samen met Zonderland tevens de cover van de eveneens dinsdag gelanceerde olympische uitgave van Helden Magazine siert.

Benieuwd naar hoe jij je grenzen kunt verleggen? Kijk voor meer informatie op www.grenzen-verleggen.nl Benieuwd naar de boeklancering? Bekijk het de aftermovie:


Deel dit artikel in je netwerk: