Priscilla Janssens vertrekt bij de Topsport Community en Dorian Driessen volgt haar op

Vandaag verlaat onze operationeel directeur Priscilla Janssens na bijna negen jaar de Topsport Community. Samen met Pieter van den Hoogenband heeft Priscilla de afgelopen jaren de organisatie opgebouwd en vormgegeven. Dorian Driessen, voormalig commercieel manager van SportsSpeakers, volgt haar op.

Pieter van den Hoogenband over de samenwerking met Priscilla: “We hebben samen aan de wieg gestaan van de Topsport Community en ik kijk met ontzettend veel positieve gevoelens terug naar die jaren. Mijn band met Priscilla is ontzettend sterk en dat maakt ons ook een goed team. Priscilla was absoluut de drijvende kracht achter de Topsport Community en daar ben ik haar dankbaar voor. Haar inzet, enthousiasme en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat we in de afgelopen jaren veel mooie evenementen hebben georganiseerd en onze community vergroot hebben. We gaan haar missen en we wensen haar het alle beste bij haar volgende avonturen.”

Priscilla Janssens over haar vertrek: “Na bijna negen jaar is de tijd gekomen om afscheid te nemen van de Topsport Community. Met enorm veel plezier kijk ik terug op ontelbare mooie bijeenkomsten en ontmoetingen met bijzondere mensen en wil de TSC, haar partners en bovenal mijn maatje Pieter bedanken voor de onvergetelijke reis die we gemaakt hebben. Met diepe vriendschap als basis waren een hecht team en samen met ons bestuur, de Raad van Toezicht en het operationeel team hebben we de community opgebouwd tot waar we vandaag staan. Ik ben hier trots op en dankbaar voor de vriendschappen die ontstaan zijn. De verbondenheid die ik voel met de Topsport Community blijft onaangetast en ik verheug me op toekomstige ontmoetingen.”

Dorian Driessen over haar nieuwe functie: “Ik zie het als een enorme eer om de Topsport Community verder te mogen brengen samen met een fantastisch team. Vanuit mijn vorige rol als commercieel manager van SportsSpeakers heb ik gezien hoe de topsport en het bedrijfsleven elkaar enorm kunnen versterken. Ik kijk ernaar uit om deze werelden nog dichterbij elkaar te brengen via de Topsport Community.”

Deel dit artikel in je netwerk: