START

MET CONTACT MEER WAARDE

“Wat hebben we nodig en wat niet?”

― Ramsey Nasr, De fundamenten

07 maart 2022
16:00 - 20:00 uur
Olympisch stadion, Amsterdam

Tijdens Start verdiepten we ons samen met acteur, dichter/schrijver én regisseur Ramsey Nasr in het nieuwe jaarthema van de Topsport Community: Contact. Wat betekent contact? En waarom is het zo belangrijk? En welke rol kunnen (top)sport, cultuur en ondernemerschap spelen in het herstellen van contact in organisaties? En welke meerwaarde heeft dat dan voor jouw persoonlijke en professionele carrière?

In de tweede helft ging het plenaire programma over in 3 verschillende korte vlammende workshops van elk 30 minuten. Zo maakten we onder leiding van Smove kennis met mentale & fysieke oefeningen voor het vinden van de juiste focus. Bij deze workshop waren ook de shorttrackers Selma Poutsma en Itzhak de Laat aanwezig en vriend van de community bondscoach shorttrack team Jeroen Otter.

Ook vond een vraaggesprek plaats waarin Humberto Tan met o.a. filosoof, spreker en toekomstdenker Ruud Veltenaar in gesprek ging over opnieuw verbinden met de natuur, met elkaar en met jezelf. Ook werd de vraag "hoe worden we samen netto positief?" behandeld.

Een knetterend kampvuur met live muziek van Navarone was de perfecte plek om snel contact te leggen en ons netwerk uit te breiden. Ook tijdens de afsluitende winter BBQ was er alle gelegenheid om na te praten en nieuwe contacten op te doen.

Foto Ramsey Nasr: Kelly-ann van Steveninck