Team EIFFEL verlengt partnership met de Topsport Community

PARTNERSHIP

De Topsport Community is verheugd dat Team EIFFEL zich opnieuw voor drie jaar als partner aan de Topsport Community verbindt. De dienstverlener in projecten, consultancy en interim is als een van de founding partners al sinds de oprichting nauw betrokken.

“Topsport is voor ons een eeuwige liefde.” vertelt Gert-Jan Meppelink, Chief Executive Officer van Team EIFFEL. “Team EIFFEL heeft als missie om bedrijven en overheden naar een toekomstbestendig Nederland te begeleiden. Daarbij is de mentaliteit van topsporters om het elke dag sneller, slimmer en beter te willen doen een oneindige inspiratiebron. De Topsport Community is de perfecte partner om onze consultants, klanten en relaties te raken met boeiende verhalen en lessen uit de wereld van de topsport, het bedrijfsleven en de wetenschap.”

Ook onze oprichter Pieter van den Hoogenband is ontzettend blij met het voortzetten van de samenwerking. “Team EIFFEL heeft vanaf het eerste uur heel veel voor de Topsport Community betekend en doet dat nog steeds. Met deze energieke club in ons team is de Topsport Community verzekerd van een partner die - net als wij - naast de bekende P’s van People, Planet en Profit ook de P van duurzaam Presteren in haar DNA heeft. 

Door onze samenwerking opnieuw te verlengen blijft de Topsport Community in staat om duurzaam te presteren. Daarnaast draagt de Topsport Community KLABU een warm hart toe. KLABU bouwt sportclubs in vluchtelingenkampen en verkoopt sportkleding om een sterke gemeenschap van supporters op te bouwen.”

v.l.n.r. Directeur Topsport Team EIFFEL Minke Booij, CEO Team EIFFEL Gert-Jan Meppelink & oprichter Topsport Community Pieter van den Hoogenband

Andere partners van de Topsport Community zijn Gilde Equity Management, Jumbo, Van Lanschot Kempen en Sport Science Innovation Groningen (SSIG). Deze laatste is als wetenschappelijke kennispartner aan de Topsport Community verbonden.

Deel dit artikel in je netwerk: