Tweede Kleedkamersessie: Teamwork en kennisdeling

Friendship Sport Centre, Amsterdam

Op 13 juni 2016 vond de tweede Kleedkamersessie plaats bij het Friendships Sports Centre in Amsterdam, een bijeenkomst gericht op kennisdeling tussen de partners van de Topsport Community.In een intieme setting, in de dojo van het sportcentrum,  zijn de partners met elkaar in gesprek gegaan over het thema ‘vitaliteit’. Wat werkt in de verschillende vitaliteitsprogramma’s en initiatieven van de partners wel en wat werkt niet?

De sessie begon met een rondleiding van Myron, de zoon van oprichter Dennis Gebbink. Myron is geboren met een dubbele hersenbeschadiging wat zich uit in een motorische handicap. Toen Myron zich, in 2000, niet meer thuis voelde bij een reguliere voetbalclub en wilde stoppen met voetballen was dit voor zijn vader de reden om het Friendship Sports Centre op te richten. Een sportcentrum speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking.

Om het teamwork tussen de partners te stimuleren hebben we de dag, na de Kleedkamersessie, afgesloten met een sportieve rolstoel basketbal clinic van Sidney Bito. Sidney kwam door een noodlottig ongeval op latere leeftijd in een rolstoel terecht, een moment dat zijn leven ook positief veranderde. De komende jaren zal Sidney fulltime trainen voor de Olympische Spelen in Tokyo in 2020, en uiteraard zal de Topsport Community hem volgen!

De Topsport Community kijkt samen met haar partners terug op een waardevolle Kleedkamersessie die mede mogelijk is gemaakt door partner ABN AMRO.


Kleedkamersessies 

Bij de Kleedkamesessies draait het om het verkrijgen van nieuwe inzichten door kennis binnen de partner groep met elkaar te delen. Op deze manier leren we van elkaars successen, fouten en visies om gezamenlijk tot betere prestaties te komen. De Topsport Community organiseert elk seizoen zes Kleedkamersessies, elke sessie op een bijzondere lokatie, met een spannende activiteit en een inhoudelijk programma.

Meer weten over de Topsport Community en hoe je als bedrijf kunt aansluiten?  Neem contact met ons op!

Deel dit artikel in je netwerk: