TOPSPORTCOMMUNITY LIVE

THEATER

Tijdens Topsport Community Live brengen wij de werelden van de topsport, de wetenschap en het bedrijfsleven in woord, muziek en toneelspel voor een groot publiek bij elkaar. In ons themajaar rondom talent zijn we aangekomen bij de vraag: Hoe krijg je talent aan de praat? Hoe kom je tot die absolute topprestatie op het juiste moment?

06 november 2023
20:00 - 22:00 uur (INLOOP VANAF 19.30)
AFAS Theater Leusden

In ons themajaar rondom talent zijn we aangekomen bij de vraag: Hoe krijg je talent aan de praat? Hoe kom je tot die absolute topprestatie op het juiste moment?

In het AFAS Theater in Leusden creëren we op maandag 6 november, speciaal en exclusief voor jullie, een sprankelende theatershow vol met prachtige verhalen van mensen die altijd streven naar het hoogste, maar onderweg ook vaak allerlei tegenslagen te verwerken krijgen.

Gastheer Peter Heerschop gaat in gesprek met Pieter van den Hoogenband, Tom Dumoulin, Richard en Michaëlla Krajicek, Annemiek van Vleuten, Björn van der Doelen en Viggo Waas. En er komen nog meer bijzondere gasten.

Samen gaan we op zoek naar inspirerende verhalen die ons aan het denken zetten. Waardoor we met nog meer respect kijken naar mensen die topprestaties leveren. Want niks komt vanzelf, en één talent op zichzelf is nooit voldoende om de top te bereiken.