Topsport Community en EIFFEL verlengen samenwerking

Partnernieuws

De Topsport Community en EIFFEL hebben hun partnership verlengd met drie jaar. EIFFEL is medeoprichter van de Topsport Community en vanaf de start nauw betrokken bij de oprichting van de stichting samen met Pieter van den Hoogenband.

EIFFEL is een dienstverlener in legal, finance en process met een groot hart voor de topsport. “EIFFEL heeft een bijzondere band met topsport. We hebben een rijke historie met topteams en topsporters, daar willen we in de toekomst nog veel mijlpalen aan toevoegen,” zegt Gert-Jan Meppelink, managing director bij EIFFEL. “Tel daarbij op de topsportmentaliteit van onze Eiffelaars en het is niet meer dan logisch dat we met trots en plezier de samenwerking met de Topsport Community verlengen.”

Pieter van den Hoogenband, oprichter van de Topsport Community is ook verheugd met de verlengde samenwerking: “Met het 10-jarig jubileum jaar van onze Topsport Community in het vooruitzicht mogen we iets bijzonders met jullie delen, want 1 van onze founding partners heeft het contract met de Topsport Community wederom verlengd. Eiffel dank voor de jarenlange samenwerking, dank voor jullie vertrouwen. We kijken er naar uit om samen met alle partners verder te bouwen aan een Topsport Community waar we enorm trots op zijn!”

Naast EIFFEL zijn ook BrandLoyalty, EY, Jumbo, ONVZ, Van Lanschot Kempen en Wereldhave partner van de Topsport Community.

Deel dit artikel in je netwerk: