Topsport Community komt met nieuw theaterprogramma!

DeLaMar Theater, Amsterdam

Op vrijdag 9 februari, de openingsdag van de Olympische Winterspelen in PyeongChang, staan meervoudig olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband en Arie Boomsma in het DeLaMar Theater in Amsterdam met het programma “Succes is een keuze?!”. Zij ontvangen onder andere olympisch schaatskampioenen Marianne Timmer, Yvonne van Gennip en topcoach Gerard Kemkers om terug te blikken op hun gouden successen en de harde keuzes die zij hebben gemaakt om deze te bereiken.

Het programma over lef tonen, keuzes maken en dromen verwezelijken wordt mogelijk gemaakt door de Topsport Community, de stichting van Pieter van den Hoogenband. Deze stichting faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen topsport en bedrijfsleven met als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waarin structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt.

Van den Hoogenband: “Topsporters zijn gewend harde keuzes te maken om hun dromen te verwezenlijken. Door hun ervaringen te delen, kunnen we ook anderen stimuleren hetzelfde te doen.”

Tijdens het programma gaat Boomsma in gesprek met topsporters en coaches, deelt Mart Smeets anekdotes uit zijn rijke carrière als sportverslaggever en wordt er uiteraard vooruitgeblikt op de komende Winterspelen in Zuid-Korea.

Het programma duurt van 13:00 tot 17:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het DeLaMar Theater.

Deel dit artikel in je netwerk: