Topsporters openhartig over winst én verlies in DeLaMar Theater.

Topsport Community Live

Op maandagavond 11 februari organiseert de Topsport Community de theatervoorstelling ‘Pieken & Falen’ in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Onder anderen Ruud van Nistelrooy, Bibian Mentel, Edith Bosch, Stefan Groothuis en Pieter van den Hoogenband gaan op openhartige wijze in gesprek met Wilfried de Jong over de kunst van het winnen én verliezen.

Wilfried de Jong: “Het verschil tussen eeuwige roem en een roemloze afgang is soms letterlijk één honderdste van een seconde. Het fascineert mij hoe topsporters met deze druk en onzekerheid omgaan en hoe zij elke keer sterker terugkomen.”

Het programma wordt mogelijk gemaakt door de Topsport Community, de stichting die is opgericht door Pieter van den Hoogenband. De Topsport Community faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen topsport en bedrijfsleven met als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waarin structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt. “Als sporter ga je altijd voor het hoogst haalbare, maar dat gaat niet zonder eerst fouten te maken, of om elders in je leven soms tekort te schieten. Keuzes maken is cruciaal in de topsport, hoe hard die soms ook zijn”, aldus van den Hoogenband.

De kaartverkoop is vandaag gestart! Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het DeLaMar theater.

Share?

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.