Tweede uitreiking Topsport Community Partner Awards

TSC Awards

Net als afgelopen jaar, hebben wij ook dit jaar voor elke partner een Topsport Community Partner Award. Deze bijzondere prijs is bedoeld voor iemand die binnen het jaarthema van de Topsport Community, dit jaar is dat ‘TEAM’, een topprestatie heeft geleverd of daar anderen mee heeft geholpen.

Op 1 november zijn de Topsport Community Partner Awards uitgereikt. De partners van Topsport Community mochten elk een medewerker van hun organisaties voordragen voor deze award. De winnaars van de award kregen naast een bronzen beeld ook toegang tot het jaarlijkse hoogtepunt op de Topsport Community kalender; het exclusieve Topsport Community diner.

Pieter van den Hoogenband over de awards: “In de topsport is het winnen van prijzen voor velen waar het uiteindelijk om draait. In het bedrijfsleven ligt dat anders. Natuurlijk kun je goede resultaten leveren of een promotie maken, maar een fysieke prijs winnen is het niet. Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat je het winnen van een prijs moet vieren, maar juist ook dat het de basis kan zijn voor nieuw succes.”

De winnaars van de Topsport Community Partner Awards zijn:

Bas Winkels, EIFFEL
Anita Huijmans, EY
Dirck Slabbekoorn, Jumbo
Sam de Roo, ONVZ
Mark van Dongen, Wereldhave

Deel dit artikel in je netwerk: