Van Lanschot Kempen nieuwe partner Topsport Community

Partner nieuws

Per 1 november is Van Lanschot Kempen een nieuwe partner van de Topsport Community. De overeenkomst geldt voor drie jaar en als partner krijgt Van Lanschot Kempen via het netwerk en de bijeenkomsten van de Topsport Community onder andere toegang tot inzichten en kennis uit de topsport.

De Topsport Community, in 2011 opgericht, verbindt de werelden van topsport, bedrijfsleven, wetenschap en cultuur en staat in het teken van kennisdeling. Voor Van Lanschot Kempen biedt de samenwerking kansen om medewerkers van het bedrijf te inspireren en prestaties naar een hoger niveau te tillen. Richard Bruens, Lid Raad van Bestuur & Algemeen Directeur Private Banking Van Lanschot Kempen, over het partnership met de Topsport Community: “Wij zijn zeer verheugd om bij dit prestigieuze gezelschap aan te mogen sluiten en kijken er naar uit om samen met de andere partners onze kennis en kunde naar een hoger niveau te brengen en dit ook met zoveel mogelijk mensen in onze organisatie te delen.”

Pieter van den Hoogenband is blij dat een gerenommeerde financiële instelling als Van Lanschot Kempen zich committeert aan de Topsport Community. “Vol trots kunnen we melden dat de Topsport Community een samenwerking aangaat met Van Lanschot Kempen. We kijken enorm uit naar deze samenwerking. Van Lanschot Kempen is een absolute aanwinst naast alle partners waarmee we de Topsport Community vormen. Want zoals het gezegde gaat: Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Welkom Van Lanschot Kempen!”

Naast Van Lanschot Kempen zijn ook BrandLoyalty, EIFFEL, EY, Jumbo, ONVZ en Wereldhave partner van de Topsport Community.

Over Topsport Community

De Topsport Community faciliteert en stimuleert kennisdeling tussen topsport en bedrijfsleven met als doel door verschillende inzichten samen te bouwen aan een samenleving waar structureel teamsucces en vooruitgang geboekt wordt.

Over Van Lanschot Kempen

Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen voor haar klanten op een duurzame manier. Van Lanschot Kempen is beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Deel dit artikel in je netwerk: