CONNECT

VEERKRACHT

Met Jitske Kramer, Noël van ’t End, Nouchka Fontijn,
Jacco Eltingh, Niels Geusebroek, Pieter van den Hoogenband
& Liesbeth Staats.

22 april 2021
14:30 - 16:30 uur
BrandLoyalty in Den Bosch

De hoofdspreker van deze middag is corporate antropoloog Jitske Kramer. Zij staat stil bij de snelle veranderingen en grote uitdagingen waarmee we zijn geconfronteerd sinds de uitbraak van de corona-pandemie. En wat deze situatie vraagt van leiderschap en samenwerken.

Jitske stelt hierbij de essentiële vraag: leef jij een crisis of een transformatie? Bij een crisis aanpak is je focus om met minimale aanpassingen zo snel mogelijk terug te kunnen naar hoe het was, met behoud van een aantal leuke dingen. Bij een transformatie grijp je deze bijzondere tijd aan als een kans voor radicale veranderingen van langlopende problemen.

Na een korte break tussen 15:30 - 15:45 uur delen Noël van ’t End (wereldkampioen Judo), Nouchka Fontijn (Olympisch bokser), Jacco Eltingh (technisch & commercieel directeur bij de KNLTB) en Pieter van den Hoogenband (drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en Chef de Mission Olympische Spelen 2021) hun kennis en ervaring en kennis rondom het thema van vanmiddag: Veerkracht. Niels Geusebroek komt de middag muzikaal verrijken en de moderatie van dit event is in handen van Liesbeth Staats.