LIVE IN DELAMAR THEATER

VEERKRACHT: SOFT POWER OF SUPER SKILL?

Als de voortekenen niet bedriegen mogen we weer naar het theater! En daarom gaan we er op maandag 13 september weer vol voor. Een avond in DeLaMar Theater met krachtige verhalen uit de topsport, het bedrijfsleven en de wetenschap.

13 september 2021
20:00 - 22:00 uur
DeLaMar Theater Amsterdam Centrum

Het centrale thema van deze avond was mentale veerkracht. In het leven krijgt iedereen met winst en verlies te maken, maar in de praktijk gaan we daar allemaal anders mee om. Waarom kan de één de knop snel omzetten en kost dat de ander juist veel moeite?

Een van de sprekers was Peter van Uhm, onze voormalige commandant Landstrijdkrachten. Hij sprak openhartig over zijn grootste verlies en het vinden van de kracht om toch door te gaan. Ook deelden kersverse Olympische helden uit Tokyo hun verhaal. Hoe ontwikkelden zij mentale veerkracht?

PETER VAN UHM OVER VERLIES EN TOCH DOORGAAN
»

Onze voormalige commandant Landstrijdkrachten spreekt openhartig over zijn grootste verlies, het vinden van de kracht om door te gaan en zijn visie op een beter wereld.

HELDENVERHALEN UIT TOKYO
»

Onze kersverse Olympische helden delen hun verhaal. Niek Kimmann, Harrie Lavreysen, Anouk Vetter en Emma Oosterwegel staan stil bij het zoet van de prestatie én de mentale veerkracht die dat heeft gekost.

VEERKRACHT
»

Voormalig topzwemmer Ian Thorpe (5 x Olympisch kampioen), succesvol zwemcoach
Jacco Verhaeren en Chef de mission Pieter van den Hoogenband (3 x Olympisch kampioen) gaan onder leiding van Humberto Tan met elkaar in gesprek over de pijn van winnen. Van deze sprekers is Ian Thorpe online aanwezig.