MELD JE AAN


29 april om 16:00 uur


VITALITY SESSIONS

Wil jij fit, scherp en vitaal de zomer in? Meld je aan voor onze Vitality Sessions!

Je krijgt handige tips van experts om jezelf in topconditie te houden.
Op je bord, in je bed, in je hoofd én in je lijf.

29 april 2021

16:00 - 16:45 uur

Online • 4 sessies • Voeding • Slaap • Focus • Fysiek

Wil jij fit, scherp en vitaal de zomer in? En er vol energie staan zodra de wereld weer open is? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de eerste editie van de Topsport Community Vitality Sessions!

De Vitality Sessions bestaan uit vier korte sessies van 45 minuten waarin we de belangrijkste aspecten van vitaliteit behandelen: voeding, slaap, mentale weerbaarheid en beweging. Iedere sessie praat een expert je bij over de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook ontvang je concrete tips, slimme adviezen en handige oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Doe je mee?

29 APR • VOEDING • 16.00 - 16.45 UUR • incl gratis training

Eten is een noodzaak, en bewust eten een kunst. Daarom dagen Brenda Frunt (voedingsexpert) & Robert-Jan Koens (Jumbo Foodcoach) je tijdens deze sessie uit om eens kritisch te kijken naar wat je eet en drinkt.

Ook laten ze je zien hoe jij met kleine aanpassingen van je menu jezelf fitter en scherper kunt voelen. Je hoeft namelijk je menu niet drastisch om te gooien om energiedips te voorkomen, je immuunsysteem te versterken en je vetverbranding en spierontwikkeling te stimuleren.

Deelnemers aan deze eerste sessie kunnen na afloop de gratis training boost je immuunsysteem downloaden.

17 MEI • SLAAP • 16.00 - 16.45 UUR

De tour win je in bed is een oeroude wielerwijsheid. Maar wel eentje die nog steeds erg actueel is. Inmiddels blijkt uit talloze onderzoeken dat wie goed slaapt beter presteert, meer beweegt, gezonder eet en beter omgaat met stress. Niet alleen handig op het sportveld, óók in de kantoortuin!

“Slaap staat op nummer 1 van herstellers. Daar moet je op een goede manier mee omgaan” Aldus slaapexpert Pons Jan Vermeer. Maar hoe doe je dat precies goed slapen? Pons Jan gelooft dat goed slapen voor de meeste mensen een keuze is. Tijdens deze sessie laat hij je zien hoe jij met praktische tips jouw slaap kunt trainen.

27 MEI • FOCUS • 16.00 - 16.45 UUR

Wil jij je beter kunnen concentreren? Minder stress ervaren? En wil je meer genieten van uitdagingen? In deze sessie laat mental coach Jackie Reardon je zien en voelen hoe je mentale kracht kunt ontwikkelen. Als mentale warming up twee reflectieve vragen: Hoeveel tijd steek je wekelijks in bewuste mentale training ten opzichte van fysieke training? En als er een verschil in tijd is, hoe komt dat?

3 JUNI • FYSIEK • 16.00 - 16.45 UUR

Let op: van deze sessie ga je zweten. Want Richard Louman (krachttrainer Team NL) geeft je een exclusief kijkje in de keuken van TeamNL. Hij vertelt je hoe topsporters zijn omgegaan met de lockdown en hoe velen hier zelfs sterker zijn en fitter zijn uitgekomen. Maar bij alleen praten blijft het niet. Hij vertaalt zijn oefeningen uit de topsport naar het bedrijfsleven. Zodat ook jij topfit de zomer in kunt!

Exclusief voor onze partners!
De Topsport Community Vitality Sessions zijn exclusief voor de medewerkers van onze partners. De sessies worden uitgezonden via Microstoft Teams Live.

Ben jij erbij? Meld je aan!
Laat je e-mailadres achter via het aanmeldformulier » Uiterlijk één dag voor iedere sessie ontvang je de link om de uitzending bij te wonen. In die mail vind je ook meer informatie over het programma van elke sessie.

AANMELDEN »
Brenda Frunt

Brenda Frunt

Connect met Brenda
Robert-Jan Koens

Robert-Jan Koens

Connect met Robert-Jan
Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband

Connect met Pieter
Pons Jan Vermeer

Pons Jan Vermeer

Connect met Pons Jan
Jackie Reardon

Jackie Reardon

Connect met Jackie
Richard Louman

Richard Louman

Connect met Richard

Volg ons via

of meld je aan voor onze nieuwsbrief
Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.