VITALITY & SLAAP

HOE WORD JE SLAPEND SUCCESVOL?

Bekijken?

Vul hieronder jouw gegevens in en het wachtwoord dat je hebt ontvangen. Deze vind je in de e-mail die je hebt ontvangen.

03 mei 2022
BETER SLAPEN MET MARTIN HERSMAN

Wil jij alerter en scherper reageren? Bijvoorbeeld tijdens belangrijke presentaties op je werk? Of juist privé tijdens momenten met familie, vrienden of in je sport? Maak dan voor één maand van slaap 😴 jouw topprioriteit, en ervaar zelf wat er met je prestaties gebeurt.

Waarom? En hoe je dat precies doet? Bekijk deze Vitality Session over slaap waarin Pieter van den Hoogenband en vitaliteitscoach (en voormalig Nederlands topschaatser🤫) Martin Hersman met elkaar in gesprek gaan. Én vergeet onderstaande slaapverwekkende tips niet te checken. Welke spreekt jou het meeste aan? 🤔

SLAAPVERWEKKENDE TIPS:

📖 Lezen voor het slapen gaan is sowieso een goed idee. En al helemaal de boeken van slaapguru Matthew Walker. Bijvoorbeeld Waarom we slapen. In dit boek beantwoordt Matthew niet alleen deze vraag. Hij maakt je ook bewust van de schade die je jezelf toebrengt door te weinig of niet te slapen. Gegrepen door het werk van Matthew? Check dan ook het boek Slaap met nieuwe wetenschappelijke inzichten over slapen en dromen.

🎙Geen zin om te lezen? Beluister dan deze podcast waarin Matthew Walker te gast is. Een andere tip is de aflevering ‘Westers slapen is slapen onder druk’ van Onbehaarde Apen, de wetenschapspodcast van NRC.

⏰ Als jij je smartphone een maand uit je slaapkamer bant, moet je natuurlijk wel een wekker hebben. Zo simpel is het. Een dergelijke model doet wat hij moet doen. Niets meer, maar ook niets minder.

👨🏼‍🎓Diep slapen kun je leren aldus Dr. Merijn van de Laar - slaapwetenschapper aan Maastricht University. En daar hoef je niet voor terug de schoolbanken in. Check dit online college - natuurlijk niet vlak voor het slapen gaan! - bij de Universiteit van Nederland.

🛌 Echte toppers slapen op een goed matras. Tijdens zijn carrière als topsporter maakte Martin kennis met deze matrastopper. Eens, de site ziet er niet uit maar sindsdien slaapt Martin nergens anders meer op. Echt een gevalletje van 'hij heeft hem zelf ook'.

Vitality Alert 🚨
»

Sta je al op onze mailinglijst? Dan ontvang je op 3 mei 2022 automatisch de eerste Vitality Session in je inbox. Sta je nog niet op onze mailinglijst? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis 'm niet!

Dat. Kan. Hier. »
Vragen en/of feedback?
»

Eventuele vragen kun je via onderstaande link insturen tot en met 31 juli 2022. De antwoorden bundelen we in een FAQ en delen we op deze pagina vanaf medio september.

Jouw mening over deze sessie en tips horen we graag. Want ongezouten feedback is food for champions. En helpt ons bij de organisatie van toekomstige events.

Klik en deel jouw vraag- en/of feedback »