Wijziging in samenstelling Raad van Toezicht Topsport Community

Welkom Louise Gunning-Schepers

Per 1 januari is Margo Vliegenthart afgetreden als lid van de Raad van Toezicht van de Topsport Community. Na tweemaal vier jaar het bestuur van de stichting van goede adviezen en kritische blikken te voorzien is het nu tijd om het stokje over te geven.

Met trots kondigt de Topsport Community aan dat Louise Gunning-Schepers de rol van Margo overneemt. Louise is een zeer ervaren bestuurder/wetenschapper met een enorm netwerk. Momenteel is Louise onder meer voorzitter raad van commissarissen van de Schipholgroep en van ONVZ. Daarnaast heeft ze ook verschillende topfuncties gehad bij de SER, KHMW en de Universiteit van Amsterdam. Voorzitter van de raad van toezicht Wietze Reehoorn over de verandering:

“De Topsport Community zal Margo ontzettend missen. Haar scherpte, bestuurlijke rust en relativeringsvermogen en bovenal de enorme persoonlijke betrokkenheid waren ongeëvenaard. De Topsport Community is fier dat Louise haar plek inneemt, Haar brede bestuurlijke ervaring in de werelden van bedrijfsleven en wetenschap zullen een waardevolle bijdrage zijn voor de Topsport Community.”

De Raad van Toezicht bestaat nu uit Louise Gunning-Schepers, Margriet Sitskoorn, Jan Peter Balkenende, Wietze Reehoorn, Ferdi van Dommelen en Jacco Verhaeren.

Deel dit artikel in je netwerk: