Wijzigingen in samenstelling bestuur en raad van toezicht Topsport Community

Jan Loorbach neemt afscheid als voorzitter van de raad van toezicht

Jan Loorbach heeft per 31 mei afscheid genomen als voorzitter van de raad van toezicht van Topsport Community. De voormalig basketbal international en chef de mission van de Olympische Spelen van Sydney in 2000 geeft na zeven jaar voorzitterschap het stokje door aan Wietze Reehoorn. Reehoorn was Chief Risk Officer van ABN AMRO en is lid van de raad van toezicht van de Rijksuniversiteit Groningen en Amsterdam Institute of Finance. 

Margriet Sitskoorn en Paul van Ass zijn per 31 mei toegevoegd aan de de raad van toezicht. Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast is Sitskoorn auteur van de bestseller ‘Het maakbare brein’. Paul van Ass is oud-bondscoach van de Nederlandse hockeymannen waarmee hij op de Olympische Spelen van Londen in 2012 zilver veroverde. Daarnaast is Monique Noomen toegevoegd aan het bestuur van Topsport Community. Noomen is managing director van EIFFEL, de founding partner van Topsport Community.

De raad van toezicht bestaat nu uit Margo Vliegenthart, Margriet Sitskoorn, Jan Peter Balkenende, Wietze Reehoorn, Ferdi van Dommelen en Paul van Ass.

Deel dit artikel in je netwerk: