Soft power of super skill?

Topsport Community Live in DeLaMar 2021

Maandagavond 13 september 2021 gaan we weer het theater in! Dan vindt weer een nieuwe Topsport Community Live in DeLaMar plaats met als thema: ‘Veerkracht: soft power of superskill?’. Een avond vol krachtige verhalen uit de topsport, het bedrijfsleven en de wetenschap.

In het leven krijgt iedereen met winst en verlies te maken, maar in de praktijk gaan we daar allemaal anders mee om. Waarom kan de één de knop snel omzetten en kost dat de ander juist veel moeite?

Peter van Uhm

Een van de sprekers is Peter van Uhm, onze voormalige commandant Landstrijdkrachten. Hij spreekt openhartig over zijn grootste verlies en het vinden van de kracht om toch door te gaan.

Olympisch helden

Onze kersverse Olympische helden delen hun verhaal. Niek Kimmann, Harrie Lavreysen, Anouk Vetter en Emma Oosterwegel staan stil bij het zoet van de prestatie én de mentale veerkracht die dat heeft gekost.

Veerkracht

Verder gaan onder leiding van Humberto Tan voormalig topzwemmer Ian Thorpe (5 x Olympisch kampioen), succesvol zwemcoach Jacco Verhaeren en Chef de mission Pieter van den Hoogenband (3 x Olympisch kampioen) met elkaar in gesprek over de pijn van winnen.

Meer informatie?

Je vindt alles over Topsport Community Live in DeLaMar op deze pagina. Helaas is deze editie door de geldende coronamaatregelen niet toegankelijk voor publiek, maar enkel voor partners van de Topsport Community.

Deel dit artikel in je netwerk: