Margriet Sitskoorn

LIVE VITALITY SESSIE TIJD

04 oktober 2023
12:00 - 12:45 uur
Online

Het lijkt wel alsof we steeds meer moeten doen in steeds minder tijd. Alsof we onze to-dolijstjes nooit kunnen afwerken, amper rust hebben om te genieten en de tijd niet onze vriend maar onze vijand is. We ervaren het leven eerder als een race tegen de klok dan als een gelukkig verloop van bezigheden en gebeurtenissen. Steeds heftiger bekruipt ons het gevoel dat we uit de pas lopen. Maar uit de pas met wat?

Tijd tekort...

Tijdens deze Vitality Sessie legt Margriet Sitskoorn uit dat we uit de pas lopen met onszelf. Ze laat je ontdekken dat de manier waarop wij naar tijd kijken en hoe we met tijd omgaan vaak eenzijdig en schadelijk is. Ze bespreekt alternatieven en geeft je, mede dankzij huiswerk dat je voorafgaand aan deze sessie ontvangt, inzicht in jouw persoonlijke tijd en ritme. Dit stelt je in staat om je strijd met de tijd te ontrafelen en je gevoel van tijd tekort om te zetten naar...

Tijd genoeg!

Tijd genoeg geeft verhelderende inzichten en praktische tips die je leven gelukkiger en gezonder kunnen maken. Op het eind van deze Vitality Sessie zul je verzuchten: waarom heb ik dit niet eerder geweten?

Tijd over?

Dan kun je ook nú alvast in het boek van Margriet Sitskoorn duiken.
Deze is direct te bestellen bij o.a. Bol.com of Managementboek.nl.


Vitality Sessie 1: Slaap 😴

Op 13 juni 2023 vindt de eerste live Vitality Sessie plaats met Els van der Helm. Zij laat je ontdekken hoe je je eigen unieke bioritme kunt gebruiken om je effectiviteit én productiviteit te optimaliseren.

Meer informatie over deze Vitality Sessie vind je op deze pagina.

zet in je agenda