Margriet Sitskoorn

LIVE VITALITY SESSIE TIJD

04 oktober 2023
12:00 - 12:45 uur
Online

Het lijkt wel alsof we steeds meer moeten doen in steeds minder tijd. Alsof we onze to-dolijstjes nooit kunnen afwerken, amper rust hebben om te genieten en de tijd niet onze vriend maar onze vijand is. We ervaren het leven eerder als een race tegen de klok dan als een gelukkig verloop van bezigheden en gebeurtenissen. Steeds heftiger bekruipt ons het gevoel dat we uit de pas lopen. Maar uit de pas met wat?

Met deze tips win je tijd:

📚 Lees het boek Tijd Tekort | Tijd Genoeg en ontdek dat de manier waarop wij naar tijd kijken en hoe we met tijd omgaan vaak eenzijdig en schadelijk is. In dit boek bespreekt Margriet Sitskoorn alternatieven en geeft je inzicht in jouw persoonlijke tijd en ritme. Dit stelt je in staat om je strijd met de tijd te ontrafelen en je gevoel van ‘tijd tekort’ om te zetten naar ‘tijd genoeg’.

⁉️Ontdek welk tijdstype jij bent. Dat kan met deze gratis test van Psychologie magazine. Tip: vul hem in en bespreek het resultaat met een collega en/of je partner. Heb je behoefte aan meer verdieping? Check dan ook deze uitgebreide ZTPI Test.

🎙️De hele tijd ben je jong, tot je het ineens niet meer bent. Maar waar ligt het omslagpunt? In deze podcast maakt Lynn Berger van De Correspondent je bewust van dit omslagpunt. Zodat je het ziet aankomen. Als dit al mogelijk is ...

🧠 Met onze nieuwsbrief meet jij jezelf (onderdelen van) een Topsport mentaliteit aan. Welke onderdelen dit zijn, bepaal je natuurlijk zelf. Aanmelden kan hier.


Vitality Sessie 1: Slaap 😴

Op 13 juni 2023 vindt de eerste live Vitality Sessie plaats met Els van der Helm. Zij laat je ontdekken hoe je je eigen unieke bioritme kunt gebruiken om je effectiviteit én productiviteit te optimaliseren.

Meer informatie over deze Vitality Sessie vind je op deze pagina.