VITALITY SESSIE 2 VAN 3

IT'S THE BRAIN, STUPID!

Zoals er géén shortcut is naar een olympische medaille, is er ook géén shortcut naar een blijvend vitaler leven. Natuurlijk zoeken we allemaal quick fixes. Maar die leiden zelden tot structurele verandering.

Daarom gaan we dit seizoen eerst vertragen. Om daarna te versnellen. Precies zoals het keerpunt in mijn geliefde zwemsport. Ik - Pieter van den Hoogenband - doe dat samen met hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn. Zij maakt jouw bewust van je gedrag en hoe je dat - als je wilt - blijvend kunt veranderen.

06 mei 2024
SESSIE ONLINE VANAF 6 MEI

Waar we bij de eerste aflevering gingen vertragen, gaan we bij deze tweede aflevering juist versnellen. Je maakt kennis met tot nu toe het meest onderschatte onderdeel als het aankomt op presteren en het blijvend vitaler worden: het brein.

Van meervoudig Olympisch kampioen Pieter leer je hoe voldoende aandacht voor het brein hem heeft geholpen op weg naar zijn Olympisch succes. En van Margriet krijg je een set praktische en wetenschappelijk onderbouwde tips hoe je goed voor je brein kunt zorgen.

Ook besteden we aandacht aan de kracht van een goed slaappatroon, ‘s nachts, maar ook overdag... Waarschuwing: het resultaat van dit onderdeel is dat je slaap hoog op je prioriteitenlijst gaat zetten!

Handig om te weten:
»

Dit seizoen bestaat uit drie sessies die op een vast moment online komen. Je bepaalt zelf het moment waarop je de sessie bekijkt. In tegenstelling tot eerdere seizoenen zijn deze afleveringen dus niet live.

Hoe kan ik me aanmelden?
»

Wil je een seintje zodra deze aflevering online staat? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief.

Aanmelden »
zet in je agenda