VITALITY SESSION 3 VAN 3

DE WEG IS HET DOEL

Zoals er géén shortcut is naar een olympische medaille, is er ook géén shortcut naar een blijvend vitaler leven. Natuurlijk zoeken we allemaal quick fixes. Maar die leiden zelden tot structurele verandering.

Daarom gaan we dit seizoen eerst vertragen. Om daarna te versnellen. Precies zoals het keerpunt in mijn geliefde zwemsport. Ik - Pieter van den Hoogenband - doe dat samen met hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn. Zij maakt jouw bewust van je gedrag en hoe je dat - als je wilt - blijvend kunt veranderen.

01 juli 2024
SESSIE ONLINE VANAF 1 JULI

Ook tijdens deze derde sessie gaan we versnellen. Je moet namelijk letterlijk in beweging moeten komen om de gewenste verandering te bereiken. En dat kan alleen als je jezelf voldoende tijd geeft en gunt. Het bereiken van je doelen gaat namelijk met vallen en opstaan.

Je grootste vriend tijdens deze reis is jouw intrinsieke motivatie. Als je die weet aan te spreken gaat er een wereld voor je open. Pieter heeft jaren getraind om 5.23 seconden harder te zwemmen en olympisch kampioen te worden. Zonder intrinsieke motivatie was hem dat nooit gelukt. Pieter deelt zijn lessen die hem geholpen hebben om gefocust te blijven. En zijn doel voor zo'n lange periode voor ogen te houden.

Margriet Sitskoorn onderbouwt haar lessen met de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook laat zij je kennis maken met de fixed en growth mindset. En krijg je handige oefeningen om die laatste te ontwikkelen. Want wie zichzelf goed kent (sessie 1), beschikt over de juiste vaardigheden (sessie 2) én zich bewust is van de juiste mindset (deze sessie 3) plaveit voor zichzelf het pad naar een blijvend vitaler leven. Een leven waarin je invulling geeft aan de beste versie van jezelf. Jouw versie.

Handig om te weten:
»

Dit seizoen bestaat uit drie sessies die op een vast moment online komen. Je bepaalt zelf het moment waarop je de sessie bekijkt. In tegenstelling tot eerdere seizoenen zijn deze afleveringen dus niet live.

Hoe kan ik me aanmelden?
»

Wil je een seintje zodra deze aflevering online staat? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief.

Aanmelden »