Jaarthema 2023

Barst van het talent

Het programma van de Topsport Community staat dit jaar volledig in het teken van TALENT. We hebben weer mooie activiteiten op de planning staan die zich allemaal focussen op drie centrale vragen: how to scout, perform & excel your talent.

Hoe herken je talent?

Wat is talent eigenlijk? Wat voor de één heel bijzonder is, is voor de ander de normaalste zaak van de wereld. En als talent zo lastig te definiëren is, hoe vind je het dan? En als je het eenmaal hebt gevonden, hoe zorg je ervoor dat je het behoudt?

Dit onderdeel staat tijdens het Topsport Community Diner centraal 🥗

Hoe benut je talent? 

Talent hebben is één, maar het ook op de goede manier benutten is twee. Dus hoe zorg je ervoor dat je talent maximaal benut? En binnen organisaties heeft iedereen zijn of haar eigen talent, dus hoe zorg je ervoor dat talenten het best met elkaar samenwerken?

Dit onderdeel komt tijdens de Challenge uitgebreid aanbod 💪🏼

Hoe stimuleer je talent? 

Talent is nooit af, maar altijd in beweging. Of het nu komt door nieuwe prikkels vanuit de omgeving of door ambitie en motivatie van binnenuit: hoe stimuleer je de ontwikkeling van talent? En hoe koester je talent? En soms praten mensen er liever niet over, maar minstens zo belangrijk: hoe kun je het verpesten?

Dit onderdeel speelt de hoofdrol in het Theater 🎭

Deel dit artikel in je netwerk: